Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.07.2006


Posti toi tänään Ursan toimistoon paketissa Boltekin StormTrackerin asennussetteineen ja softineen. Olen myös hiukan tiedustellut asennusjärjestelyitä Artjärven  havaintokeskuksen projektipäälliköltä. Ainoa pieni kysymysmerkki, löydetäänkö ohjaimelle sopivaa konetta ja laillista käyttiskopiota. Muutama hitamapi W98:llä varustettu kone olisi tarjolla. En ole saanut selvää vastausta, sopiiko tuollainen laitteistolle.

Tarviaisin jonkunlaista asennusapua, jos myrskybongariporukasta  löytyisi halua (ja ehkä tietotaitoa) tulla virittämään vehjettä paikalleen tässä lähiviikkoina. Tosin tässä on tulossa Cygnus-tapaaminen ja yksi matka, mutta ehkä välissä löytyy sopiva ilta.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html