Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Petri Nurkka-Tuorila (petri.ntuorila_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 23.07.2006


Moro!

http://www.kolumbus.fi/petri.ntuorila/1872003.html

Tuossa uusin tapaus, joka on minun tietooni tullut. Mökillä on pallosalama vieraillut pariinkin otteeseen. En nyt tähän jaksa sitä toista tarinaa kirjoittaa. Se on melko pitkä ja ircissä ainakin olen sen joskus kertonut. Pienemmän toisen tarinan voisin kertoa.

Kaverini äiti oli ollut nuorena tyttönä ajamassa ukkosmyrskyssä polkupyörällä. Salama oli iskenyt johonkin puuhun ja sieltä oli "lentänyt" pallosalama. Ohi ajanut kuorma-auto imaisi sen ilmavirtaansa. Pallo räjähti auton akselistossa.

Itsehän en pallosalamaa ole nähnyt.. ikävä kyllä :( Olisi hienoa nähdä ja vielä hienompaa kuvata.

*Juggis*

  • Original Message ----- From: samisundelin To: myrskybongarit-l_ät_mail.ursa.fi Sent: Sunday, July 23, 2006 8:36 PM Subject: [myrskybongarit-l] Pallosalamat

  Olen udellut ystäväpiirissäni seuraavaa;oletko nähnyt pallosalaman?Taitaa olla niin että havainnot ovat hypänneet sukupolvien yli koskei kukaan ole ilmiöön luotettavasti törmännyt.Kummasti kuitenkin kaikkien isoäidit ja-isät ovat kertoneet mystisiä tarinoita pallosalamoista jotka seuraavat havaitsijaa ympäri huonetta kadoten räjähtäen.Miten on,kun googletuskaan ei tuota luotettavia kuvia ilmiöstä niin onko niitä nyt oikeasti olemassa vai ovatko ne tarua niinkuin joulupukki ja eskimot...

  -Sami

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html