Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Mäntynen (teemu_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.04.2006



Moi,

Olen tekemässä Ukkoon pieniä päivityksiä tälle kaudelle.

(Uusille jäsenille: Ukko on salamatutkien tietojen yhdistämiseen pyrkivä ohjelma. Ks. http://www.vaski.net/Foorumi/viewforum.php?f=19 ja http://www.mantynen.com/teemu/ukko/)

Yksi uusi toiminto on tietojen vienti XML-tiedostostoksi Google Earth -ohjelmaa varten (melkein valmis, vaatii testausta. viime kaudelta tutut jpeg-kuvat säilyy jatkossakin).

Toinen on tuki myös Lightning 2000 -ohjelmaa käyttäville ukkostutkille. Uusien toimintojen vääntäminen on vielä kesken, mutta toivon saavani ne kuntoon ennen ukkoskauden alkua.

Samalla olen siivoillut koodia, jotta kehtaisin viimeinkin julkaista sen GPL-lisenssillä (menin jo Veikolle lupaamaan ajankohdaksi toukokuun alun ;)

Lightning 2000-ohjelman osuutta koodatessa pitäisi kuitenkin käytettävissä olla joku salamatutka, jonka Lightning 2000 on viritetty siirtämään .ldc-binääritiedosto internettiin parin minuutin välein. Alun perin oli tarkoituksena tehdä yhteistyötä stormtracker.se:n ylläpitäjän kanssa, mutta hän tuntuu kadonneen maan alle.

Ajattelin kysellä listalta, josko täällä olisi joku em. kaltaisen tutkan ylläpitäjä, jota kiinnostaisi uhrata aikaansa avustamiseen. Jos ei tärppää, niin pitää alkaa pommittamaan suoraan eri asemien ylläpitäjien sähköposteja, minkä olin ajatellut tehdä vasta, kun L2K-tuki on valmis.

Kiitos.

-- 
Teemu Mäntynen
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html