Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Mäntynen (teemu_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.01.2006



Moro,

Googlettaessa törmäsin sattumalta suomenkielisen Wikipedian artikkeliin vyörypilvistä, ja huomasin, että sinnehän on alkanut syntyä laajemminkin materiaalia meteorologiasta, säästä jne.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Meteorologia

Minusta tämä on erinomainen ilmiö, sillä esim. meidän myrskybongarien kotisivuilla olevat asiaan liittyvät kirjoitukset yms. ovat hujan hajan niin, että niistä on vaikeaa saada laajempaa yhtenäistä käsitystä.

Ehkä tällä listalla onkin jo joku/joitain Wikipedian toimittamiseen osallistuneita, mutta tieto siitä on mennyt minulta aiemmin tyystin ohi korvien. Näkisin, että tulevaisuudessa Wikipedia voisi olla oiva paikka kerätä tietojamme laajemmin yhteen julkisesti saataville.

--

Teemu Mäntynen
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html