Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jani Poikela (jani.poikela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 06.10.2005



Tuli oltua kolme viikkoa reissussa thaimaassa ja 16 yönä/iltana oli yöukkosia, jotkut kauempana ja osa ihan päällä. Päivisin paistoi yleensä aurinko, vain kerran bangkokissa osui ukkonen iltapäivällä kohdalle.

Tässä muutamia (omasta mielestä) parhaita salamakuvia reissusta. Osissa kuvista on aikalailla kohinaa, johtuen ei enää parhaita päiviä elävästä digipokkarista...

http://www.kolumbus.fi/bura/Photos/myrskykuvia/2005/thaimaa/index.html

Muutaman kerran pääsi reissussa nauttimaan oikein lähiosumistakin. Koh Changilla iski kahtena eri yönä tien toisella puolella olleen vuoren rinteeseen niin että silmissä näkyi salaman kuva vielä puolen minuutin jälkeenkin. Bangkokissa oli viimeisenä iltana todella kova ukkonen, iskuja tuli kerran sekunnissa ja näkyvyys oli n. 100m rankkasateen ansiosta. Tuohon 100m sisälle iskikin sitten n.10 kertaa lähitaloihin (korkeisiin sellaisiin) maasalama. Tätä näytelmää kesti melkein kaksi tuntia ja täytyy sanoa että se oli elämäni paras ukkonen tähän mennessä.

Eli jos tykkää päivisin auringosta ja öisin ukkosista niin thaimaahan kannattaa matkustaa sadekaudella :)

-- 
Jani



--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html