Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Sami Luoma-Pukkila (uggi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.09.2005



Olli Haukkovaara wrote:
> Moi!
>
> Pistän ajatukseni nyt julkiseksi, kun asianomaiset eivät vastanneet:

Asianomainen yritti hillitä itseään, mutta kai pitää sitten avautua. Pistän nyt joitan pointteja listaksi. Ovat ihan omaa mielipidettäni sitten, tämä ei ole mikään ylläpidon virallinen kanta.

  1. Foorumit ihan oikeasti ovat hanurista.
  2. Sääfoorumeita löytyy jo vaikka miten monta. Miksette sitten käytä niitä?
  3. Listan siirto foorumiksi vaatisi jokaiselta rekisteröitymistä ko. foorumille. Siis tunnusten tekoa ja taas yksi salasana lisää muistettavaksi. Aikanaan yahoo groupista Ursan postituslistaksi siirtyessä homma ei vaatinut käyttäjiltä mitään erityisiä toimenpiteitä.
  4. En tiedä Ursan virallista kantaa mutta epäilen että jaostoilla tulee joka tapauksessa olla oma postituslista. En usko että mitään foorumia ainakaan Ursan palvelimelle saisi pystyttää, joten palvelin ja resurssit pitää löytyä jostain muualta. Ja kuka sen maksaa? Kenestä tulee pääkäyttäjä?
  5. Foorumisoftista löytyy turhan usein sql injection yms -bugeja joilla saa koko listan sileäksi, pahimmassa tapauksessa sen avulla korkataan koko kone auki ja saadaan foorumin ja koneen käyttäjien tunnarit ja passut joita voi sitten kokeilla muihinkin foorumeihin. Ihmiset kun tykkäävät käyttää samaa salasanaa joka paikassa. Kun jostain softasta löytyy bugi niin ei mene pitkään kun jokainen ko. versiota käyttävä foorumi on hakkeroitu.

Ja ne lukuisat pointit jotka foorumeissa on ihan ok: 1) Attachmentit. Voi pistää tuoreet myrskykuvat sinne foorumille. Siis jos vaan palvelimella riittää tilaa ja kaistaa.

Jos nyt ihan oikeasti halutaan asia ratkaista niin jaoston sivuiltahan jostain löytyy se äänestyskikkare. Pistetään sinne äänestys niin nähdään mitä porukka oikeasti haluaa.

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html