Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: J-P (jp_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 17.09.2005



Eerolle ja koko listalle

Asiahan on nyt niin, että Ursan listapostien yhdistämisestä on juteltu. Mikä erottaa myrskybongarit ilmakehän tutkioista. Mikä halotutkijat valoilmiöistä.

Mille listalle voi kirjoittaa vaikkapa eilisestä kuu/pilvijutusta, jossa kuu kuin jakautui kahdeksi. Mille. Mille listalle voi kirjoittaa? Oliko kyse halo-ilmiöstä, ilmakehän, vai myrskybongareitten asiaan kuuluvasta.

Ja eikös nämä plasmapallot kuulu muka ilmakehä -ilmiöihin, vain meneeko ne sitten luonnontieelliselle puolelle, vaikka ilmassa leijuvatkin, kuin pallosalamat. Kuules. Rajat ovat näissä asioissa niin häilyväiset, että et edes sinä pysty, ja et varmaankaan halukaan alkaa laittamaan rajoja niille.

Käsittääkseni sananvapaus on olemassa, mutta kun tälle linjalle lähdet, niin olet joku orjapiiskuri. Minulle se ei käy. Saat erottaa Ursan listoilta, mutta suutani et pysty tukkimaan, sillä Forumeita on paljon, jotka käsittelevät näitä asioita ja saattavat muistaa tai tulla esille myös Eero Karvisen nimi, mutta vähemmän myönteisessä hengessä.

J-P

  • Original Message ----- From: Eero Karvinen To: jp_ät_jokilaakso.net Sent: Saturday, September 17, 2005 12:14 AM Subject: listaviestistä

  Hei!

  Muistaakseni laitoin tuossa muutama päivä sitten postia samasta aiheesta sinnepäin.. Listalaisten toiveesta listalle ei saisi laittaa enään, kuin myrskyihin ja myrskybongaamiseen ja säähän liittyviä viestejä. Valopalloasiat ja muut ohi myrskyjen menevät asiat kuuluvat niille oleville listoille - ei myrskybongareiden listalle. En haluaisi enään kolmatta kertaa ottaa asiaa puheeksi. Jos haluat keskustella aiheesta, voit ottaa yhteyttä minuun.

  terveisin,
  Eero Karvinen



  Yahoo! for Good
  Click here to donate to the Hurricane Katrina relief effort.

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html