Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Anne Pöyhönen (anne.poyhonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.09.2005



Eikö joku tässä vähän aikaa sitten ehdottanut foorumityyppistä keskusteluareenaa sähköpostilistan sijaan? Jos Ursalla olisi keskustelufoorumi jossa on eri aihealueita, voisi myrskybongauslistalta rönsyävän keskustelun ohjata aina samaan foorumiin, mutta uuden otsikon alle.

Esim tähän tyyliin:
http://www.ilmailu.org/forum/ ...katsokaa vaikka kohtaa "yleisilmailu". Vastaavaan, nimeltään vaikka "Myrkybongaus-keskustelut" voisi perustaa uuden otsikon ja sen alla jatkaa juttua valopalloista, revontulista, jne.

Se nyt vain on niin että keskustelu on ihmiselle luontaista, ja useimpien mielestä aiheen muuttuessa mielenkiintoiseksi on turhauttavaa olla hiljaa, kun olisi jotain sanottaavaa.

Olisi ihan kiva tutustua myrskybongauslistan ihmisiin keskustelemalla muistakin aiheista, ja silloin jokainen persoona saisi puheenvuoron, vaikka ei juuri sillä hetkellä kykenekään raportoimaan hienoista myrskyilmiöistä. Kasvattaisi yhteishenkeä, ja lisäisi suvaitsevuutta. Ei tarvitsisi yhden viestin perusteella arvioida ihmistä mustaksi tai valkoiseksi ja ärähtää niin pikaisesti.

Jos foorumi lisäksi vaatisi rekisteröitymisen, olisi se hiukan suojassa satunnaiselta surffaajalta, ja sallisi vähän yksityisyyttä mielipiteiden kertomiselle.

Tämä lista voisi silloin jäädä palvelemaan puhdasta tiedotusta uusista havainnoista, ja kommentteja jotka liittyvät suoraan niihin.

t. Anne
(joka haluaisi jutella kaikista ilmakehän ilmiöistä muiden taivaalle kuikuilevien kanssa)

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html