Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: JenniElina Holopainen (hopsis_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.08.2005



Terveisiä Turusta!

Lentäminen oli ihanaa! Harkitsin piiloutumista jonnekin ettei minun tarvitsisi poistua koneesta, ja voisin aina vaan istua tunnin nenä kiinni lasissa pilviä ihaillen. En voi käsittää kuinka nuo bisnes-immeiset vain lukivat lehtiä, vaikka ulkopuolella oli maailman kaunein näytelmä, henkeäsalpaavia maisemia! En oikein osannut kuvata kameralla, mutta joitakin otoksia laitoin nettiin: http://www.geocities.com/elluholo/

Ihmettelin sitä, kuinka stabiilin oloisia pilvirakenteet olivat. Oletan tämän olleen visuaalinen illuusio, sillä lentokone koki turbulenssia melko voimakkaasti. Siitä huolimatta pilvet näyttivät niin vakailta, että takana istuneen viisivuotiaan pojan tavoin olisin halunnut lähteä ulos hyppimään pilvien päälle. Jos lennätte ATR-koneella, tiedätte sen paikan missä minä istuin pois-lähtemättömästä kuolanmäärästä ikkunassa nenänjälkineen. Pilviä oli joissakin paikoissa neljässä kerrostumassa. En osannut erotella niitä muuten kuin, että toisiksi alimpana oli kukkakaalitarhaa joka vuorineen ylettyi monen kerroksen läpi, sekä ylemmissä tai kaikkein alimmissa osissa pilvet olivat sumuisia levymäisiä rakenteita. Joka tapauksessa näky oli unohtumattoman kaunis, lentäminen valtavan mahtavaa! Olen hyvin pahoillani siitä, että laskeutuessa piti sammuttaa kaikki elektroniset laitteet, sillä kaikkein paras näytelmä alkoi laskeutuessa muutama minuutti ennen lentoasemaa. Pilvet olivat käsinkosketeltavan lähellä, niiden rakenteet olivat kolossaalisen häkellyttäviä. Melkein itkin epätoivon kyyneliä, kun lainkuuliaisuuteni pakotti minut tottelemaan käskyjä. Kaunista!

Teidän,

Jenni Elina Holopainen



Hotmail vai Hotmail Plus? Tutustu palveluihin. http://www.imagine-msn.com/hotmail/fi-fi/
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html