Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jani Poikela (jani.poikela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.08.2005



Terve,

Tuli ajeltua kaverin mökiltä kotiinpäin tänään räyskälän kentän ohi ja siellä oli perjantainen rintama sitten niittänyt metsää mukavasti kumoon. Kaikki puut olivat kaatuneet samaan suuntaan eli kyseessä oli ollut syöksyvirtaus.

Kamerasta oli ikävä kyllä patterit loppu joten piti videokameralla kuvailla tuhoja muutamassa kohtaa. Jos haluaa katsella niin video löytyy http://www.kolumbus.fi/bura/tuhoja/tuhoja.avi (kokoa n.14M)

Ja kartta tuhopaikasta http://www.kolumbus.fi/bura/tuhoja/rayskala.gif

Eiköhän noita puita lepäile tuolla vielä syystapaamisen aikoihinkin, joten tuhoja voi käydä katselemassa silloin jos kiinnostaa :). Tuo paikka kun sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä syystapaamispaikasta.

--

Jani Poikela
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html