Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: J-P (jp_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.08.2005



Olet oikeassa, Jarmo. Asian on täsmälleen, niin kuin kirjoitit. En ole itse metsuri. Arvostan sitäkin ammattia. En pelkää myrskyä, myrskytuulia, salamoita. Nautin niistä. En kyllä enää koskaan halua kokea trombieta. Pakenen jo heti, kun kuulen kohinan. Ei se muuten liiku kovin nopeasti. Oliskohan jotain pikajuoksijan vauhtia (n. 30 km/h) Järven päällä sen vauhti vaikuttaa hiipuvan. Tai mistä minä sen tiedän. Oli paniikki päällä.

Mutta siitä myrskytuhosta Koskenpään Rautavedellä. Poliisi soitti tänänään 15.8.2005 n. klo 11.30 mulle. Olivat lähdössä ottamaan sitä myrskytuho juttua talteen. (en kerro, sillä lukekaa aikaisemmat postit). Tein siitä ilmoituksen poliisille sähköpostilla ja kas kummaa. Olivat lukeneet sen ja ottivat yhteyttä. Siellä oli jo valmius lähteä hakemaan tämä löytötavara talteen trailerilla.

En kyllä yhtään tykkää myrskyistä, jos kohdalle sattuu. Laiturinkin remontti maksaa useita satoja euroja. Helppoa se bongaileminen on kaupunkilaisille, joilla ei ole omaisuutta vesistöjen äärellä. Ei huolta. Varmaankin mielipide myrskyihin muuttuisi, kun joutuu itse maksun puolelle. Vakuutukset eivät muuten koske luonnonvoimia. Että siitä vaan maksamaan omasta pussista.

J-P

  • Original Message ----- From: "Jarmo Rajamäki" <jarmo.rajamaki_ät_netikka.fi> To: <myrskybongarit-l_ät_ursa.fi> Sent: Monday, August 15, 2005 2:29 PM Subject: [myrskybongarit-l] Re: [myrskybongarit-l] Re: [myrskybongarit-l] RE: [myrskybongarit-l] Sateen ääni

> Luulenpa, että sillä juurakolla tarkoitettiin sellaista josta puu on jo
> sahattu pois.
> Näin minulle opetettiin.
> Ei taida enää 10- 15 m puu ylös nousta..... Tai no. Mene ja tiedä.
>
> JarmoR
>
> ps. Talviaikaan ei kannata ainakaan tehdä sellaiseen paikkaan nuotiota.
> Maa sulaa ja jne...
>

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html