Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jaana Johanna Koverola (jaana.koverola_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 20.07.2005



Hei!

Trimmasin etäkaukoputkeani, ja nyt sitä täytyy testata. Muutenhan testaisin tietysti itsekseni vähin äänin, mutta nyt sen viisarit osoittavat niin loistokeliä myrskybongareille koko loppukuuksi, että on aivan pakko testata ääneen. Toivon tietysti, etten ole väärässä, mutta mahdollista sekin on ja tämähän on vain testi. Voihan olla että koko laite menee joko uudelleen remonttiin tai sitten roskikseen.

Joka tapauksessa jo huomisesta lähtien viisarit näyttävät vähän joka päivälle mukavia tuuli-, ukkos- ja vesilukemia, mutta erityisen punaisena loistavat 24-25 sekä 27-30 päivät. Viimemainituilla tötterö osoittaa myös trombien suuntaan, vaikka eivät ne mahdottomia ole 24-25 päivinäkään. Sillä erityisen lämmin taustaväri loistaa nyt 22-30 päivinä ja 24-25 päivinä pitäisi ilmaantua sen ylle kunnollista kylmää yläilmoihin. Samoin tuona myöhempänä aikana, joka tuntuisi näyttävän myös ameriikkoihin bongauskelejä. Siis kuumat ja kylmät sievästi napit vastakkain, ja sehän tiedetään mitä silloin tapahtuu.

No eipähän tässä voi nyt sitten muuta kuin jäädä vain kynsiä pureskelemaan ja katsomaan mitä tuleman pitää.

JaanaJohK

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html