Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Tom Eklund (tom.eklund_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.05.2005



Moi,

Täällä lounaassa todella hyvät ukkoset ja ilmat noita spritejä silmällä pitäen ovat olleet kyllä todella todella harvinaisia viime vuosina. 4.8.2003 oli yksi kunnollinen yöukkonen, mutta ei kuitenkaan aivan kunnolla pimeässä yössä.
Viimeinen ukkonen, joka olisi ollut todella todella hyvä tuohon tarkoitukseen, taisi olla se harvojen näkemä (tai kokema) 16/17.8.2001. Tuolloin ympärillä oli superkirkas tähtitaivas ja itse ukkonen oli...pelottavan intensiivinen. Ollilla taitaa olla tästä peipestä yksi jos toinenkin tarina muistissa, tämä peto nimittäin iski maihin kuin pieni eläin. Sama systeemihän (tai kylmä pisara, mikä tuon synnytti) oli aiemmin vaatinut ihmishenkien menetyksiä niin Ruotsissa kuin Norjassakin. Anyway, se oli "pimeään" aikaan ja oikeasti raju, taatusti aivan eri välkkymisluokkaa kaikilta osin kuin esim. tuo viime elokuun ukkonen niiden reposten kanssa....Taitaa olla parhaat mahkut noiden odotteluun jossakin rannikolla...Viron ja Venäjän ukkosten katselun vuoksi.

Tom E.

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html