Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.05.2005



Hei!

Pyydän anteeksi, jos vähän kärkevästi ilmaisemani sanat loukkasivat. Tarkoitus oli siis vain tuoda esille se, että Cygnus on yksi mahdollisuus myrskybongareille tavata toisiaan. Syystapaamiset eivät ole keränneet yleensä (valitettavasti) väkeä kovin kaukaa ja ne ovat sijoittuneet  enimmäkseltään tänne eteläiseen Suomeen. Cygnus, joka ainakin välillä vierailee muuallakin, on oiva mahdollisuus  koota seudun harrastajia yhteen. Lisäksi aina vähän muualtakin Suomesta tulee harrastajia juuri Cygnuksen monipuolisen harrastustarjonnan vuoksi paikalle.

Aikaisempina vuosina myrskybongareiden tapaamiset Cygnuksilla  ovat onnistuneet ihan mukavasti. Ainoa isompi ongelma on ollut lyhyt aika, joka on tarjolla. Toki virallisten ohjelmien ulkopuolella on voinut jutella saman alan harrastajien  kanssa. Viime vuonna vähän päästiin jopa ukkosiakin spottailemaan.

En usko, että tässä kannattaa puhua pakosta, vaan pikemmin haluasta. Kyllä moni paikalle tuleva varmaan odottaa, että myrskybongauksestakin jotain kesäälä olisi tarjolla. Vähän viittaan siihenkin, mitä Juha tuossa sanoi.

Mutta, todellakin jos kiinnostusta on, niin varmaankin me Cygnukselle tulevat pystymme jotain järjestämään. Satun nyt tietämään, että Boozella on henkilökohtainen este, joka estää hänen osallistumisensa. Eikös kuitenkin olisi vallan hienoa, jos riittävää aktiivisuutta kumpuaisi jaostolaisten joukosta ilman, että siiten tarvitaan jaostovetäjää (tämä nimittäin on usein ongelma monella jaostolla).

Se, että Cygnuksella on pakko olla jonkunlainen aikataulu, johtuu siitä, että siellä on paljon muutakin ohjelmaa ja varmaankaan ei olisi kiva, jos esimerkiksi ilmakehän valoilmiöt  sattuisivatkin olemaan ihan samaan aikaa kuin myrskybongereiden  ohjelma.

En minä mikään tämän jaoston vetäjä ole, vaikka niin yritetään vihjata. Kunhan olen vain aktiivinen jaostolainen, jolle Cygnus on tärkeä osa harrastusta ja soisin itsekin siellä tätäkin harrastuksen alaa olevan.

Keskustelu lähtisi varmaan iloisemmille uomille, jos ne jotka ovat suunnitelleet Cygnuksella vierailevat, kertoisivat vähän toiveistaa. Minä päivänä, millaista ohjelmaa...

kärkevyyttään pahoitellen,
-VeikkoM-

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html