Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (marja.wallin_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.04.2005



Hei!

Farmitin sääpalveluun on tulossa muutoksia ja vastedes vain Farmit-klubiin liittyneet saavat ilmaiseksi käyttöönsä sivujen sääosion. Tämä koskee viimeistään 30.4. Klubiin liittyviä. Joten jos et ole vielä rekisteröitynyt sinne ja haluat käyttää sivujen tutkakuvia yms, käy liittymässä http://www.farmit.net/farmit/fi/01_etusivu/index.jsp. Klubiin liittyvän ei tarvitse olla maanviljelijä tai muutenkaan maatalousalalla.

Marja W.

Sivuilta löytyy seuraava tiedote:

FarmitSään uusi käyttökausi alkaa!
FarmitKlubilainen – päivitä nyt jäsentietosi

Täsmäsääpalvelun nykyinen käyttökausi päättyy 30. huhtikuuta. Jäsentietonsa päivittäneet klubilaiset saavat käyttöönsä jälleen uuden kauden, veloituksetta 14.4.2006 asti!

Tee klubitietojesi päivitys kirjautumalla klubiin ja klikkaamalla klubin etusivulla ”Omat tiedot” -linkkiä. Korjaa avautuvalle lomakkeelle tarvittaessa esimerkiksi sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Ilmaisen täsmäsääpalvelun käyttöönotto edellyttää, että lomakkeella on annettu toimiva sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero.

Kun olet päivittänyt jäsenyystietosi, klikkaa lopuksi klubilomakkeen ”Muut tiedot” -sivulla olevaa ”Valmis”-painiketta. Sinun pitää klikata ”Valmis”-painiketta vaikka jäsenyystiedoissasi ei olisi tapahtunut muutoksia – vain näin saat jatkossakin käyttöösi ilmaiset täsmäsääpalvelut.

Entä, jos en vielä kuulu FarmitKlubiin?

Jos et vielä olet FarmitKlubin jäsen, ja haluat päästä osalliseksi klubieduista, kannattaa sinun nyt liittyä mukaan. FarmitKlubiin liittyminen on ilmaista, ja rekisteröityminen ei vie aikaasi kuin muutamia minuutteja. Ota ensimmäinen askel klubijäsenyyteen ja täytä rekisteröintilomake.

Vapaa Sääpalveluun tutustumisjakso

Farmit tarjoaa kaikille kävijöilleen vapaan tutustumisjakson täsmäsääpalveluun 15.4. - 30.4. välisenä aikana. Kannattaa kuitenkin varmistaa sääpalvelun käyttöoikeus kevätkiireille tekemällä päivitys omiin klubitietoihin jo nyt!

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html