Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Tuomo Perälä (stuuri2_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.01.2005



Skotlannissa myrskytuulen nopeudeksi mitattiin enimmillään jopa 55 metriä sekunnissa.

Kolme ihmistä on kuollut Britanniaa ravistelleessa kovassa myrskyssä, viranomaiset kertovat. Lisäksi myräkkä on katkonut sähköt kymmeniltä tuhansilta.

Yksi uhreista sai surmansa myöhään eilen Londonderryssä Pohjois-Irlannissa, kun hänen kuljettamansa rekka suistui voimakkaan tuulen takia sillalta. Britannian keskiosissa lähellä Berwickiä henkilöauton kuljettaja kuoli törmättyään myrskyssä rekkaan. Lisäksi yksi ihminen kuoli Skotlannissa niin ikään liikenneonnettomuudessa.

Skotlannissa useita teitä on poikki ja lautta- sekä rautatieliikenne on seisahduksissa rajun tuulen ja sateiden takia. Myös koulut pysynevät tänään kiinni. Paikallisen sähköyhtiön mukaan noin 60 000 ihmistä on lisäksi ilman sähköä. Skotlannissa myrskytuulen nopeus on kohonnut puuskissa jopa 55 metriin sekunnissa.

Talvimyräkkä on koetellut myös Irlannin länsirannikkoa, jossa se ei kuitenkaan ole aiheuttanut kuolonuhreja.

(MTV3-AFP-STT) Suomeen myrskyä odotellaan ensi yön aikana. Suomen merialueille on annettu myrskyvaroitus, Lounaismyrskyä 25 m/s. Saimaa: Etelän ja lounaan välistä tuulta 14 m/s. Mutta taas jälleen kerran puhti rupeaa loppumaan myrskystä ja Suomeen tultua tuulta ei ole paljoakaan. Muutes hiton hienot muodostelmat oli tolla myrskyllä kun katsoin satelliittejä.

-T.Perälä



Estä pop-up-mainokset http://toolbar.msn.fi
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html