Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Olli Haukkovaara (cruzan_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.01.2005



Hei!

Tämä on ihan off-topic eli aiheen vierestä - ei siis koske lainkaan säätä, mutta koskee kumminkin tätä sähköistä viestien välitystä.

Eli tarjoan halukkaille gmail-sähköpostitunnusta. Tämä ei ole siis mikään mainos, en saa tästä centtiäkään, mutta haluan tarjota hyväksi todettua postiohjelmaa muillekkin.

Gmailissa on viesteille ilmaista tallennustilaa 1 Gigatavun verran eli vanhoja viestejä ei tarvitse edes siivoilla pois jos laiskottaa. Lukeminen tapahtuu selaimella, eikä viestejä tarvitse hakea omalle koneelle.
Lisäksi tässä on Googlen tekemä hakusysteemi joka hakee muutamassa sekunnissa koko viestimassassa haluttua tekstiä. Toimii todella hyvin. Ja vielä edellisen lisäksi tässä on myös haluttaessa viestien automaattinen edelleenlähetys, pop3-tuki ym. mukavaa

Jos haluatte gmail-tunnuksen ottakaa suoraan minuun yhteyttä. Näitä kun ei saa suoraan netistä vaan täytyy pyytää joltain aiemmalta gmail-käyttäjältä.

terveisin, Olli

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html