Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 11.01.2005



Hei!

Kuten monet varmaan tietävät, Tähtihälyjärjestelmän palvelin kone hajosi marraskuussa. Systeemi saatiin taas toimintaan joulukuulla, mutta tiedotus toiminnan palaamisesta vähän takkuili.

Harmillisinta hajoamisessa oli, että Plenwaren varmuuskopiointikäytännössä  olleen aukon vuoksi menetimme
kaikki tiedot havainnoista, käyttäjien rekisteröinneistä ja käyttäjäasetuksiin tehdyistä muutoksista välillä 16.4.2004-marraskuu 2004..

Eli, jos teistä joku on rekisteröitynyt käyttäjäksi ja tilannut palveluita tuolla välillä, käyttäjätunnukset ovat kadonneet. Menetetty aika on luvattu korvata, maksutiedot ovat kyllä tallessa, mutta nimen ja käyttäjätunnuksen  yhteys katosi hälyjärjestelmän tietokannan mukana.

Niinpä niiden henkilöiden tulisi rekisteröityä uudelleen järjestelmään ja vaikkapa ilmoittaa asiasta ja tunnuksensa katoamisesta osoitteelle mobilerator_ät_santamargarita.fi, niin menetetty aika voidaan hyvittää.

Myös niiden käyttäjien, jotka ovat tehneet muutoksia käyttäjäasetuksiinsa 16.4. jälkeen olisi syytä käydä tarkastamassa asetuksensa kuntoon. Varsinkin revontuliindeksit  saattavat seuraavan aktiivisuusjakson aikana tuottaa yllätyksiä.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html