Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Marko Pekkola (jmpekkol_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.01.2005


Hei vaan kollegat!

Kirjoitin tämän jo kaksi kertaa, mutta ei mennyt näköjään läpi siitä lähetysosoitteesta, jota ekaksi kokeilin. Kokeillaan nyt kolmatta konstia (toivottavasti ei tule teille myöhemmin samaa mailia tai sen eri versiota uudestaan. Sorry jos niin käy).

Tähdet ja avaruuden lukijoiden taivaankaaren deadline on tiistaina. Maanantaina tulevat kuvat ja mahd. lyhyt havaintokertomus voisi ehtiä vielä T+a:han (tahdet.avaruus_ät_ursa.fi).

Ainakin nuo Johanna Liukon välittämät Turun kuvat näyttivät aika makeilta! Liukko yrittää paraikaa selvittää kuka kuvat otti. Tätähän Haukkovaaran Ollikin jo tavallaan kyseli.

> > metsään, niin sitten ainakin olen hiljaa. :-) Opettelen vasta
> > meteorologiaa.

Ja sitten kommentti Emma Herrasen ja Olli Ripatin hengessä. Meteorologian ja astrologian välinen ero on *mielestäni* sama kuin asioihin perehtymisen ja kolikonheiton välillä.

Horoskooppeja voisi tietty pitää itse kunkin viihteenä, jota vain mörkit tosikot ja skepsiksen jäsenet kritisoivat. Näin ehkä, mutta samalla puuhastelulla on myös epäoikeudenmukaisia seuraamuksia, kuten yritysten työhönottokonsultointi astrologeilta, astrologien lääke"tieteelliset" neuvot jne.

Marko

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html