Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Mats Kommonen (mats_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 23.12.2004



Iltaa/yötä/huomenta,

Kävin äsken napsaisemassa pari kuvaa Turun satamassa Siljan terminaalin pihalla. Koko alue oli meren vallassa, joten otin pikaisesti kuvia vain siitä yhdestä kuivasta ja suht tyynestä pisteestä käsin...

Kuvat löytyvät (ainakin hetken aikaa) osoitteesta:

  http://users.utu.fi/maz/silja/

(Kuvien laatuun ei kannata kiinnittää huomiota; uusi kamera on ollut näprättävänä vasta pari päivää ja sillä yökuvaamisen niksit eivät ole vielä auenneet. Muutenkin nuo kuuluvat enemmän sarjaan "Leikkii upouudella kamerallaan" kuin osastoon "sääilmiöiden dokumentointi" :)

Keli täällä Turussa alkoi tuossa kymmenen-yhdentoista kieppeillä muuttua todella ilkeäksi, nyt taivaalta tulevat rätit eivät enää sula, vaan kaikki pinnat ovat nihkeän ja limaisen loskan peitossa, ja tuulilasit koko ajan rivakan pyyhinnän tarpeessa. Huono näkyvyys, huono pito. Kaikki tuulet ja sateet aiemmin päivällä olivat lastenleikkiä (400km kokemuksella). Täytyy toivoa, ettei yöllä tule enää pahempia mishaapeja kuin tuo Halikon bussiturma.

Terv,

-- 


        Mats Kommonen

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html