Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

timo.leponiemi_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 12.11.2004


Joulukuusi kolhi autoja Porvoossa

 Porvoo,

  1. 11. (STT)
  Itä-Uudellamaalla syysmyrsky sai aikaan pahinta jälkeä Porvoon kaupungissa. Rihkamatorilla tuuli paiskasi sinne pystytetyn joulukuusen neljän parkkipaikalla olleen auton päälle. Kuusen vierellä ollut jalankulkija ehti viime hetkellä kaatuneen puun alta pois, kerrotaan Itä-Uudenmaan hätäkeskuksesta.

Myös Museotorilla kaatui sinne hyvissä ajoin ennen joulua pystytetty joulukusi. Se ei aiheuttanut vahinkoa kaatuessaan.

Lisäksi kova tuuli paiskoi puita sähkölinjoille eri puolilla Itä-Uuttamaata. Lyhyitä sähkökatkoja oli aamupäivällä muun muassa Loviisassa, Emäsalossa ja Ruotsinpyhtäällä. Tuulen nopeus oli puuskissa parhaimmillaan yli 23 metriä sekunnissa.

Myös Kymenlaaksossa oli sähkökatkoksia eri puolilla maakuntaa puiden kaaduttua linjoille. Kaatuneet puut saatiin raivattua pois varsin pian, joten kenenkään ei ole tarvinnut olla pitkään ilman sähköä, Kymenlaakson Sähköstä kerrottiin.

Kaakkois-Suomen hätäkeskukseen oli puoleenpäivään mennessä tullut vasta kaksi soittoa tuulen aiheuttamista vahingoista. Molemmissa tapauksissa oli kyseessä kaatunut puu.

#13:32#

PS. Ei oo YLE:llä pitkä matka uutispaikalle, tori näkyy ruotsinkielisen toimituksen (Radio Östnyland) ikkunasta, suomenkielisellä toimituksella (Radio Itä-Uusimaa) ei oo ihan suoraa näköyhteyttä, mutta matkaa on kuitenkin vain noin 50 metriä! ;) -Timo L.

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html