Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

aki.saarela_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 08.10.2004



Esa wrote:  

>Joo 15.10 näyttäisi olevan julkaisupäivä.
>Ja mikäli julkaisupäivä luistaisi niin kyllä siihen apu löytyisi.

Teemu Mäntyseltä löytyy se itseltään, joten uskoisin että D.A.T. on enemmän "alamme mukainen". Lisäksi se on niin uusi, ettei osa porukasta ehkä (maybe??) ole sitä nähnyt. Se kyllä sopii hyvin, kun sen saaminen nyt varmistui!?

>Ja kyseisten aivokuoleman aiheuttajien tunnelman saavuttamiseksihan tarvitaan vielä tasapainoinen äänentoisto joten eiköhän oteta mukaan
>Creativen 7.1 paketin 8" / 200 W talontäristin.

Jos jaksat raahata niin kukaan ei pistä vastaan :) Lisäksi pitää muistaa, että se on vain yksi leffa, joten onko vaivan väärti? Loput matskusta ovat kuvia ja kotivideo-VHS tasoisia kenttäpätkiä jenkeistä, joissa äänenlaatu on vaihtelevaa kohinaa ja tuulen suhinaa jonka rikkoo välillä särkevät "AWESOME" ja "WHAT A BEAUTY" -huudot :)

Todennäköisesti DVD-soittimena tulee toimimaan läppäri, joten liitännät ovat sen mukaiset ja mitään erillisulostuloja on turha hifistellä :) ja voi olla riski siitä, ettei sitä saada kiinni, mutta... yrittänyttä ei laiteta! Valinta on ihan sinun.

A

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html