Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Ari Ervaskivi (ari_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.10.2004


> Moro,
>
> Pistetääs nää tiedustelut privaksi, kiitos ;)

Olet aivan oikeassa.
Viitaten siihen aiempaan ylläpidon viestiin, olisin myös tietysti itse voinut vastata privana :-) Katos kun unohtui... On nää postilistat niin vaarallisia. Nytkin tulee ihan soopaa kaiken kansan nähtäväksi ja kritisoitavaksi. Saattaapa joku loukkaantuakin...

Tästä eteenpäin pitää lukea kieli poskessa ja huumori tallella. Eikä varsinkaan saa loukkaantua.

Sääasema toimii ja on online, joten ongelmat ovat jossakin syvällä netin syövereissä, jos niitä ilmenee.
Se siitä.

Suurin osa tämän listan viesteistä kuuluu edelleen mielestäni kategoriaan "lähes EVVK", mutta minua se ei suuremmin häiritse. Siltikin viestejä on äärimmäisen vähän. Missä ongelma? Väärä sää, väärä maa?

Tältä pohjalta tietysti pelottaa, että näistä vähistäkin viesteistä joku herkkä "sain kerran spämmipostin toissavuonna"-tyylinen henkilö räjähtää kunnolla ja sitten kukaan ei uskalla kirjoittaa mitään, mikä ei liity omalle takapihalle iskeneeseen vähintäänkin naapurin traktorin taivaalle heittäneeseen Tornadoon, mieluummin tietysti koko naapurin talo sinne taivaalle... Mutta ei Oma talo!!

Ja koska emme saane tulivuorenpurkausta itä-vantaalle vielä tällä viikollakaan, niin hitto: Turhaa koko kirjoittelu. Tokihan listan säännöt/lait ovat selvät, mutta eihän niitä ole saatu pätemään missään koko maailmassa. Meitä on niin moneksi.

No edellä kirjoitettu oli lähinnä vitsi, mutta itse siirryn niin sanotusti taka-alalle ja seuraan tilannetta hieman muualla.

Jos jotakin, mitä tahansa KIINNOSTAVAA ilmenee, niin heittäkää meiliä ari_ät_vaski.net :-)
Siellä ei kukaan pidä pahana, vaikka asia ei olisikaan niin oleellisen tärkeä, tai edes yhtään mihinkään aiheeseen liittyvä. Spamfilter tosin voi heittää jotakin törkeää suoraan roskiin.

Nyt lähden kuitenkin seuraamaan keskieuroopan säätilannetta sinne paikanpäälle, joten en vastaile ihan heti, enkä ihan kohtakaan. Jatkakaa... samaan, tai ainakin johonkin tyyliin.

Ystävällisin terveisin
Ari Ervaskivi
Lohjan Sää ja ukkostutka: www.vaski.net

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html