Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Oak´s Kismet Family (katjasami_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.08.2004



Tässä lainaus Heikkisen sivuilta;
Tulevan syksyn säistä Heikkinen on nähnyt ensimmäiset merkit ja ne viittaavat aikaiseen talven tuloon. Syynä ovat viimeaikaiset tulvat, jotka ovat nostaneet järvien vedenpinnan korkealle.

  • Nämä tulvat ovat huuhtoneet sen keväisen märkärannun järvistä pois ja samalla uputtaneet lumpeenvarret. Tavallisesti tämä tapahtuu vasta syyskuussa, mutta tänä kesänä se tapahtui jo elokuussa. Tämä viittaa aikaisempaan talven tuloon, tuumiskelee Heikkinen, mutta ei ryhdy vielä sen tarkemmin ennustamaan syksyn säitä.
  • Lumisademerkkejä ei vielä ole näkynyt, mutta vähän viittaisi siihen, että napakka pakkastalvi olisi tulossa, raottaa Heikkinen tulevaa säätilaa. --- Joten ei lupaa lämmintä syksyä kylläkään...Ilmatieteenlaitoksen sivuilla oli äsken ens viikolle asteita Tampereelle 19 joten ei se talvi vielä tule! Kylmääkin kylmempi on tuleva viikonloppu kylläkin.

T.Katja

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html