Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Leevi Korpela (leevi.korpela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.08.2004



Oli hienot pilvet, vähän mammatrustakin näkyi ja komeita alasimen reunoja. Kuvasin dialle jo nättejä pilviä kaukaa pohjoisesta, kun ne lähestyivät. Lähestyminen tuntui tosi hitaalta, mutta kun kohdalle saapuivat tuntui että vauhti lisääntyi. Lähdin epäloogisesti autolla pilvien perään, kun pitäisi pysytellä edellä. Pilvet pakenivat todella vauhdilla. Komeaa salamointia Nastolan-Artjärven välillä parhaimmillaan ehkä 15-20 minuutissa. Aika paljon pilvisalamoita. Hiipuminen tapahtui äkisti meren päällä jotain 23.30 jälkeen. Ajoin Myrskylän eteläpuolelle asti eikä matkalla juuri satanut, sen verran perässä kuljin. Tosin välillä pysähdyin ja yritin kuvata, mutta osumat olivat huonoja kun ei voinut valottaa pitkään. Pohjoisen selkeältä taivaalta tuli vielä liikaa valoa. Joka tapauksessa mieliinpainuva elämys.

Leevi

  • Alkuperäinen viesti ----- Lähettäjä: Jukka Hölttä Vastaanottaja: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi Lähetetty: 8. elokuuta 2004 22:42 Aihe: [myrskybongarit-l] Upeaa

  Vau.
  Pitihän aika paukkeen. Etelässä leiskuvat todella mahtavat pilvisalmat, jyrinää ei tosin enää kuulu. Sen verran ovat jo etäällä.   Olihan mahtava lopetus päivälle. Itsekkin sain ensimmäiset salamat tarttumaan digikameralla.   Lisää tällaista.!
  T: Jukka :) :) :)

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html