Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Rami Saarikorpi (rami.saarikorpi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.08.2004



Ei kai vaan mennyt roskiin niinkin hyvä linkki kun: www.myrskyharrastajat.fi ?
;)
tämä tietysti on joke mutta samalla mainos, siinä mielessä ainakin että käykää katsomassa ja kommentoikaa sivustoja!!!

-----Alkuperäinen viesti-----

Lähettäjä: owner-myrskybongarit-l_ät_mail.ursa.fi [mailto:owner-myrskybongarit-l_ät_mail.ursa.fi]Puolesta Tuomo Perälä Lähetetty: 5. elokuuta 2004 2:37
Vastaanottaja: myrskybongarit-l_ät_mail.ursa.fi Aihe: [myrskybongarit-l] Ongelmia

Kaikki jotka on lähettäny viestejä myrskybongarit-l_ät_mail.ursa.fi ei oo tullu mulle, koska oli vähän ongelmia roskaposti kansion kanssa ja seurauksena sain sählättyä niin, että kaikki te jokka lähetätte myrskybongarit-l_ät_mail.ursa.fi viestejä meni suoraan roskaposti kansioon enkä oo nähnyt niitä ollenkaan. Yritin vain saada muun roskapostin roskaposti kansioon ja samalla meni myös kaikki teidän viestit jokka ootte lähettäny. Huomasin tämän ku roskaposti kansios oli yks viesti ja se oli ton Kaj Hoglundin lähettämä tulva viesti Oravaisissa ja muualla Pohjanmaalla. Nyt tämän asian oon korjannu ja kaikki teidän lähettämät viestit pitääs nyt tulla saapuneet kansioon. Pyydän anteeksi kaikilta jos tämä on jotenki tuottanut vaivaa.

t. Tuomo Perälä



Nopea ja hauska tapa lähettää viestejä reaaliaikaisesti - MSN Messenger. http://messenger.msn.fi Lataa nyt käyttöösi ilmaiseksi.

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset:
http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto:
http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html