Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Jyrki Nikkilä (jnikkila_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 19.07.2004


Alkuun kaikille iso terve. olen Jyrki Nikkilä Kemistä ja roikkunut listalla mukana jo pitemmän aikaa, muistaakseni tätä listahommaa aloteltiin sillon kun olen liittynyt. Enimmäkseen olen vain lueskellut toisten mielenkiintoisimpia juttuja ja joskus todella harvoin olen kirjoitellut itse, kun en jaksa jokaista jyrähdystä tai kovempaa tuulta tänne raportoida. Myrskyhommat ovat alkaneet kiinnostaa jo pikkupoikasena, kun mökkimme on kohtuullisen ukkosherkällä alueella itäsuomessa ja kaikenlisäksi vielä maaseudulla (yllättäen), jossa sähköt meni melkein joka ukkosella ja tuhojakin järvenrannalla tuulet sai aikaan kohtuullisen usein. Nykyisin työni (palomies) puolesta pääsen hyvin tutustumaan kotipaikkakuntani myrskytuhoihin ja viimesyksyn myrskystä jätinkin raportin myös bongareitten listalle.
Muutenkin luonto kiinnostaa ja talviseen aikaan varsinkin magneettiset myrskyt saa miehen lähtemään ulos yölläkin, eli revontulet ovat intohimo. Eipä tässä tämän enempää, kun tulis taas syksy ja kovat tuulet...

  -Jyrki Nikkilä



Nopea ja hauska tapa lähettää viestejä reaaliaikaisesti - MSN Messenger. http://messenger.msn.fi Lataa nyt käyttöösi ilmaiseksi.
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html