Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Sami Kallio (kallio.sami_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 19.07.2004



Juu tulihan se kunnon ukkonen tänne Turun seudulle vihdoin ja viimein. Harmi ettei täällä Littoisissa Varissuon vieressä tullut rakeita, vaikka lähes joka kerta kun meillä päin ukkostaa tulee myös kunnon raekuuro. Tosin ei siihen aina ukkosta tarvita että täällä rakeita saadaan.

Mikä on tämä RaPu-projekti? Pääseekö siihen jotenkin liittymään ja jos pääsee niin mitä vaaditaan? FLC:een sivuilta (foorumi) sain siitä vähän tietoa.

Itse en ole sääalan tuntija/opiskelija mutta olen erittäin kiinnostunut sääilmiöistä, erityisesti ukkosista ja myrskyistä. Olisi mukavaa saada aloittelijalle sopivia vinkkejä ja neuvoja miten lähteä harrastuksessa alkuun ja mistä saada tietoa. Netti on ainakin toistaiseksi osoittautunut parhaaksi tietolähteeksi mutta alan sanasto on luonnollisesti vähän hakusessa ja pitäisi sitä osata ilmaston käyttymistä edes jotenkin tulkita.

Sami Kallio

..............................................................
 MTV3 Laajakaista - Hauskemman elämän puolesta.  http://www.mtv3.fi/liittyma/hankinta/laajakaista/
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html