Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.07.2004



Hei!

Kommentoikaapas, mikä on ollut mielestänne myrskybongausjaostossa  havaittu/koettu huippuhetki havaintokaudella elokuu 2003-heinäkuu 2004.

Asia liittyy siihen, että Cygnus-tapahtumassa Järvenpäässä esitellään perjantaina eri jaostojen huippuhetkiä ja kyllähän myrskybongauksestakin olisi hyvä kertoa jotain.

Ehdotettu on mm. 4/5.8.2003 yöukkosia. Lisää ideoita?

---

PS. älkää unohtako jaoston omaa ohjelmaa Cygnuksella ensi lauantaina:

11.45-12.30 jaostokokous
12.30-13.15 yleisohjelmaa, mm. kuvien katselua

Bongareita näyttäisi ilmoittautuneen noin kymmenkunta ainakin Laihialta, Espoosta, Helsingistä, Ulvilasta, Hämeenlinnasta ja Lahdesta. Mutta missä uupuu suuri joukko pääkaupunkiseudun ympäristön bongareita? Muutamat ovat kertoneet melko varmasti tulevansa, mutta ilmoittautumisia ei ole näkynyt. Olisi kiva tietää, ketä on tulossa paikalle.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html