Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Leevi Korpela (leevi.korpela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.07.2004



Kesän paras jytinä Nastolassa. Juuri kun eilen valitin rakeita satavan hyvä jos joka toinenkaan vuosi, klo 13.20-13-30 pieni, mutta salamaton kuuro tyrkkäsi vettä 7 milliä, seassa pikkurakeita. Eiliseltä myös on raportoitavaa, kun olin rakeiden metsästysretkellä seutukunnalla auton kanssa. Ongelmana vaan on, kun kirjaudun Isdn-yhteydellä havaintosivulle, nykyään pätkii poikki.
-

Jytinät ja uusi rankkasade alkoi klo 14, kuuronauhaa ja uutta solua tyrkkäsi niin, että esteri antoi parissa tunnissa 18 milliä lisää. Ukkonen löi harvahkosti, parhaimmillaan pari kertaa minuutissa, aika koviakin. Ajoittain kunnon saderyöppyjä, muttei enää rakeita. Itse olin autoa huollattamassa "sopivasti" Kouvolassa, josta vaan katselin kauniita alasimia länsi-luoteistaivaalla. Opetettu vaimo osasi kertoa kotipihan tilanteet: soraharjullakin pääsi kahlaamaan. Illalla tosi kauniit alasintyypit kaakossa.

Leevi

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html