Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Sami Jumppanen (sami.jumppanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.07.2004



Tässä lähinnä toiveita ja huomoitavaa sisällöntuottajille.

Kesä kun on parasta ukkosaikaa, niin olisi kiva kun sääaiheisilta sivuilta löytyisi nopeasti etenkin nuo salamatutkat. Tutkien löytymistä vaikeuttaa mm. vanhentuneet linkit ja joidenkin linkkien puuttuminen kokonaan. Omat kirjanmerkit ovat (toistaiseksi) konekohtaisia, joten siinä myös yksi ongelma. Salamatutkien toimintahäiriöt tietysti ovat oma lukunsa... pitääkin muistaa aina katsoa kuvien päivämäärät ja kellonajat!

Nyt ei taida olla yhtä ja parasta kiintopistettä, siis salamatutkien kannalta? Jos olen väärässä niin oikaistaa ihmeessä! Odottelen erityisesti että www.myrsky.com joko päivittyy ajan tasalle, siellä tuli aikaisemmin vierailtua.

Ursan myrskybongausjaostosta onneksi löytyy hieno tutkakartta.

Eräs asia mikä harmittaa ja osin kummastuttaakin, että ei ole yhtään kunnon webbikameraa, jolla näkisi taivasta. Pilviä katselemalla kun saisi nopeimmin yleiskuvan säätilasta.

--

Sami "Some-E" Jumppanen
http://netti.nic.fi/~some-e/
http://www.mikseri.net/some-e

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html