Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (marja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.07.2004



Tällainen tuli vastaan:

Kova tuuli kaatoi puita Savossa
(30.6. 23:49)

Kova tuuli on kaatanut puita ja riepotellut kattoja Savossa iltapäivällä ja illalla. Lisäksi palokunta joutui pelastamaan ainakin yhden venekunnan, joka oli joutunut tuuliajolle Sulkavalla. Savonlinnassa aallokko rikkoi huvivenelaiturin ja hotellin katolta irtosi suurehko kattopellin pala.

Etelä-Savon hätäkeskuksen tietojen mukaan tuulen aiheuttamia vahinkoja alkoi syntyä iltapäivällä kello viiden aikoihin. Tilanne jatkui vilkkaana lähes iltakymmeneen. Kaikkiaan hätäkeskus joutui suorittamaan 13 kovasta tuulesta aiheutunutta tehtävää.

Pohjois-Savon hätäkeskukseen alkoi tulla ilmoituksia tuulivahingoista muutamaa tuntia myöhemmin kuin Etelä-Savoon. Hätäkeskuksen mukaan yksittäisiä ilmoituksia tuulen kaatamista puista on tullut lähes joka puolelta Pohjois-Savoa.

Myös itse hätäkeskuksen sähköt olivat poikki vielä myöhään tänäiltana. Tuuli oli illalla edelleen kovaa Pohjois-Savossa. (STT)

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html