Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (veikko.makela_at_ursa.fi)
Päiväyksen mukaan: 10.05.2004



Hei!

Rakensin jaoston sivujen tutkakartan uusiksi. Sivu luodaan nyt dynaamisesti ja voin pitää helpommin yllä tutkien linkkejä ja niiden statustietoa. Myös osoite muuttui hiukan: http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/myrskybongaus/tutkakartta/

Kartan latautuminen näyttäisi kestävän hiukan enemmän aikaa kuin entisessä, mutta eihän sitä tarvitse ladata kuin kerran sivulle mennessään. Kartan alla on myös tekstimuodossa tutkalista statustietoineen. Yritän muistaa lisätä status- "liikennevaloihin" alt-tagit, jolloin sivua voi käyttää myös tekstipohjaisella selaimella.

Tämän listan porukka ja eritoten ne tutkien ylläpitäjät, joka listaa seuraavat voisivat avustaa pitämään statustilanteen ajantasalla, jos tutka sattuu olemaan pois päältä väliaikaisesti  tai tulee taas käyttöön.

Joitain uusi tutkapisteitä on tullut mukaan, mutta jos jolla kulla on vinkkiä jostain karttapohjan alueella olevasta tutkasta, niin voisi kertoa minulle.

-VeikkoM-

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html