Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Juha Ojanperä (juha.ojanpera_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.05.2012



Moi,

Aiemmissa viesteissä oli puhetta ilmakehätapaamisen ajankohdasta. Mahdolliset ajankohdat ovat seuraavanlaiset:

6.-8.7.
20.-22.7.
10.-12.8. 

Aiemmin listalla esiintynyt viikonloppu 13.-15.7. piti tiputtaa pois, koska Tähtikallio oli varattu tuon viikonlopun lauantaille. Pienen tarkastelun perusteella näyttää siltä, että 10.-12.8. vaikuttaisi olevan sellainen viikonloppu, joka sopisi melko suurella todennäköisyydellä kaikille mahdollisille osallistujille. Laitoin Teitolle mailia, ja tiedustelin tuon viikonlopun tilanteesta. Ajattelin, että pidetään tuo viikonloppu nyt ensisijaisena ajankohtana. Jos tuo on varattu, sitten katsotaan mitä tehdään. Päivitän tilanteen listalle heti kun saan Teitolta tietoa.

Mahdollisia osallistujia on tällähetkellä 10. Olen melko varma siitä, että lisää tulee vielä, kun rupeamme markkinoimaan tapahtumaa, joten voimme hyvin päästä 20 osallistujaan ja ylikin.

/Juha

--

Juha Ojanperä



http://juhansivut.pp.fi/Index

--

Tutustu Saunalahden edullisiin liittymiin osoitteessa http://www.saunalahtifi/

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)