Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari Luomanen (jari.luomanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.12.2010



  No niin, aiemmin totesin, että olisin vetäjänä tähän vuoden vaihteeseen asti. Edes tällainen uhkailu/kiristys/lahjonta -tyylinen strategia ei tuottanut uutta vetäjäkandidaattia. Ei sitten millään. Kaikilla on niin kiire.

Mitähän nyt sitten tehdään? Koska vastalauseitakaan ei ole kuulunut, kaipa minä nyt jatkan hommassa toistaiseksi? Edelleen toivotan kaikki ideat tervetulleiksi, olisi nimittäin hyödyllistä, että jaostossa tapahtuisi välillä vetäjän vaihdoksia. Nyt kun sain tuon väikkärin käsistäni, on aikaa riittänyt monenlaiselle halotouhullekin taas enemmän. Toki tasapainoilen työn, lapsenhoidon, talonmiehenä olemisen ja sen sellaisten kanssa, mutta pitää sitten vain priorisoida aina tarpeen tullen. Niin olen tehnytkin. Tingitään unista taas. :)

  • Varmastikin pidetään sitten taas kokoontuminen kesällä. Toitotan tästä lisää infoa lähiaikoina.
  • Muitakin ideoita toiminnalle on ja sen verran tässä jo uskaltanee paljastaa, että pian saanemme aivan uudenlaista yhteistä projektia vireille, johon kaikki voivat osallistua! Tästä tulee jotain aivan fantastisen upeaa!
  • Olen myös rakennellut omaa kidetykkiäni ja teen varmaan siitä jossain vaiheessa jutun nettiin. Jaoston sivut täytyisi uudistaa (ikuisuusaihe), ja sinne olisi hienoa kerryttää erilaisia artikkeleita aiheesta. Mutta URSA käsittääkseni uudistaa sivujaan laajemminkin tulevaisuudessa, joten katsotaan muuttuuko asia sitten helpommaksi.
  • URSAn Ice Crystal Halos -blogikin on ollut hieman käymistilassa, katsotaan, mihin suuntaan se tästä vielä muotoutuu. Onko jaostolaisilla asian suhteen toiveita? t. Jari
--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)