Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari Luomanen (jari.luomanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 06.09.2010



  Millaiseen tapaamiseen jaostolaisilla olisi kiinnostusta ensi keväänä / kesänä? Artjärven tilat ovat niin mahtava resurssi, että meidän kannattaisi hyödyntää niitä useamminkin.

Vaihtoehtoja olisivat:

  1. Kansainvälinen kokoontuminen, englannin kielellä, toivottavasti vieraita monesta eri maasta. Todennäköisimmin haloaiheet olisivat aikalailla pinnassa.
  2. Kotimaan porukalla, voisimme keskittyä tällä kertaa enemmän muihin ilmiöihin, haloja tietty kokonaan unohtamatta.

Varmaan samalla konseptilla mentäisiin, eli perjantaina voisivat halukkaat tulla jo paikalle, lauantaina ohjelman pääpaino, ja sunnuntaina lähinnä siivoilua ja pakkailua kaikessa rauhassa ja toki joku kiva esitys / workshoppi ennen niitä.

Vai kiinnostaako joku muu toiminnan muoto enemmän? Meilatkaa ihmeessä ja kertokaa, millaisia ideoita teillä on. Vetäjäparalla eli allekirjoittaneella kesä on mennyt muuton jälkeisen järjestelyn, remontoinnin ja venähtäneen selän & töiden merkeissä, mutta eiköhän tämä taas tästä. :)

Pilvibongarien tapaamiseen heinäkuussa pääsi lopulta vain yhdeksän URSAlaista, ilmeisesti vielä ei ole aika kypsä pilvibongarien laajemmille tapaamisille?

Jos teillä on juttuja harrastukseen liittyen, lähettäkää ilman muuta niitä minulle, niin julkaistaan ne UMissa. Vaikka kivan havaintopäivän kertomuksia tai muita kokemuksia kaivataan! Kirjoita rohkeasti! :)

t. Jari

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)