Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.08.2010



Hei,

Kaveri laitteli viestiä kun ajaa tällä hetkellä Imatralta Joensuuhun päin. Siellä on kuulemma tien varret kuin sodan jäljiltä. Kertoi, että hyvin näkee miten on kahden myräkän jäljet, puita nurin kahdessa kerroksessa ja kerrokset kaatuneet eri suuntiin. Aika hiljaiseksi vetää kun tuota ajattelee. Siellä (Rautjärven seutu) on mennyt eilen tosiaan nyt sitten nurin nekin puut, jotka viime viikon torstain myräkkä jätti pystyyn.

Onko kukaan ollut Kainuussa eilen? Illalla katseltiin RaPu-projektin sadetutkaa ja seurailtiin tilannetta. Melkoinen monsteri siellä näytti olevan kaarikaikuineen. Kunnon pullistumat etureunassa. Aivan varmasti on paljon tuhoja sielläkin. Melkoinen viikko.

Marja W.

--

http://marjis.kuvat.fi/kuvat/

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)