Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 17.06.2010


  1. kesäkuuta 2010 14.28 Marja Wallin <ukonvasama_at_gmail.com> kirjoitti:
    > Täällä on nyt tullut vain parin yksittäisen myrskybongarin mielipide.
    > Ehkä jaostonvetäjillä on oma sanansa sanottavana ja sitä kautta
    > jaoston ns virallinen kanta? :)

Moro.

Omasta mielestäni mitään suurta kahtiajakoa tässä asiassa ei kannata tehdä. Enkä usko, että toinen vetäjä Lahtisen Panu on myöskään kovin paljon eri mieltä. Pilvet liittyvät oleellisesti molempien jaostojen toimintaan. Cirruksethan esimerkiksi liittyvät tuleviin rintamiin, joista myrskybongarit saavat omat bongattavansa ja ilmakehäpuolen heput omansa. Moni harrastajista on sekä myrskybongaus-, että ilmakehälistalla ja ne mielestäni täydentävät ihan hyvin toisiaan. Tähän asti pilvistä on keskusteltu ainakin oman harrastushistorian aikana enemmän mb-puolella, joka on aivan luonnollista. Kuten Marja totesi aikaisemmin, mitään erillistä ilmakehäjaostoa tuskin kannattaa perustaa. Kuitenkin tietylle osalle harrastajista tärkeintä on vain se "oma" harrastealue. Jos monta jaostoa yhdistetään, voi se olla enemmän negatiivinen kuin positiivinen asia.

Jari: Myrskybongauspuolella tapaamisia on ollut vuosittain, ilmakehäpuolella toukokuun tapaaminen oli ensimmäinen vastaan tuleva miitti. Jaostollamme on oma tapaaminen syksyllä ja lisäksi tietyillä keskustelufoorumeilla on omat tapaamisensa kesällä. Pari kesää sitten olimme FLC-foorumitapaamisessa Pyynikin näkötornilla. Pilvet tietenkin loistivat pääasiassa poissaolollaan, mutta kaikilla oli silti hauskaa. Kahvilana varmasti yksi parhaista paikoista Tampereella harrastusmielessä jossei korkeanpaikankammo iske ;)

Tuollainen yhteinen tapaaminen vaikka tänä kesänä olisi ihan hieno idea. Ei sen tarvi olla välttämättä minkään tietyn jaoston tai foorumin, voihan sellaisen järjestää yksityinen henkilökin...

T. Esa, MB-jaoston keke

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)