Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 17.06.2010


En näkisi tarpeelliseksi jähmettyä mielenkiintoisissa "harmaalle alueelle" jäävissä asioissa jaostoiksi kutsumiimme lokeroihin. Pilvibongaus lienee yhtä paljon myrskybongareiden kuin ilmakehän optisten ilmiöiden harrastajienkin. Pilviä on harrasteltu pitkään molemmissa porukoissa. Niistä löytyy paljon jänniä juttuja.

Toki esim. useammalla sähköpostiloistalla asioista keskusteleminen asettaa omat rajoituksensa. Jossain foorumilla asia ehkä menee helpommin, mutta kaikki eivät niitäkään keskustelukanavina suosi.

Meillä toki paljon yhteisiä asioita "ilmakehäryhmän" jaostoissa ja monialaisesti ilmakehää harrastavat ovat mukana kaikkien läheltä liippaavien jaostojen viestintäkanavilla.

-VeikkoM-

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)