Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari Luomanen (jari.luomanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.05.2010



No niin,

Aika on kulunut siivillä ja ilmakehätapaaminen Artjärvellä alkaa jo huomenna. Ohjelman pääpaino on toki lauantailla, mutta jo huomenna pääsee siis keskustelemaan havaitsemisesta ja ilmiöistä. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

Valitettavasti Riikosen Markon mielenkiintoinen Kuusankoski-esitelmä uhkaa peruuntua, mutta järjestämme kyllä korvaavaa ohjelmaa sen tilalle. Ohjelma voi muutenkin hieman elää, mutta katsotaan sitä tilanteen mukaan. Pääasia on, että mielenkiintoisista aiheista kuullaan esityksiä ja myös vapaalle keskustelulle jää aikaa. Kyseessä ei ole siis mikään ylitsepääsemättömän vaikeaselkoinen esitelmäpläjäys vaan kaikille varmasti riittää kiintoisaa kuultavaa. Itse odotan esitelmiä vesi kielellä - varmasti taas oppii paljon uutta.

Mäkelän Veikko on edelleen kyytiä vailla, eli jos joku on tulossa perjantaina Helsingin suunnasta, niin meilatkaapa Veikolle.

Ainakin ennusteiden perusteella sää suosii meitä todella! Perjantain ja lauantain välinen yö on nähtävästi myös selkeä, joten vaalenevasta taivaasta huolimatta tähtiäkin tuikkii taivaalla ja toki voimme havaita ruskoa ja sen kehittymistä. Ottakaapa siis kamerat mukaan.

t. Jari

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)