Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: jari.luomanen_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 10.05.2010



Ai niin, vielä tuli mieleen pari seikkaa:

  1. Muistakaa tosiaan oma ruokahuolto eli eväät mukaan. Muutaman kilometrin säteellä pitäisi olla kauppa, josta voi tehdä hankintoja.
  2. Tutustukaa halutessanne Ruoskasen Jukan upeaan HaloPoint 2.0 -ohjelmistoon ja ladatkaa se läppäreillenne mukaan: http://www.kolumbus.fi/jukka.ruoskanen/halopoint2.html

Näin voimme simulaatioharjoituksissa kaikki saada hiukan oppia tämän todella monipuolisen ja uraauurtavan ohjelman käytöstä.

3) Vielä pitää selvitellä onko URSAlla jokin vakuutus tällaisia tapahtumia silmällä pitäen, mutta lähdetään nyt siitä, että varovasti ollaan ja jokainen oman vakuutuksensa piirissä (jos nyt jotain sattuisi, esim. kompastumisia tms).

Lisätietoja tähtikallion tiloista ja säännöistä on täällä http://www.ursa.fi/wiki/T%e4htikallio/Varaajalle

Ainakaan itse en hallitse noiden havaintolaitteistojen käyttöä, joten jätämme ne rauhaan ellei ryhmässä ole halukas ja pätevä URSAn edustaja niitä esittelemään.

Muistetaan vielä, että kotieläimiä ei saa tuoda rakennuksiin ja tosiaan sen tulen kanssa (mm. grillaus)ollaan oikein tosi varovaisia. :)

Mahtavaa nähdä perjantaina / lauantaina!!!

t. Jari

jari.luomanen_at_sci.fi kirjoitti:
> Arvoisat jaostolaiset, ilmakehäharrastajien tapaaminen on siis ensi viikonloppuna ja aloitamme jo perjantaina, kuten aiemmin tiedottelinkin. Muistakaapa ilmoittautua jos olette tulossa!
>
> http://www.ursa.fi/wiki/Ilmakeh%C3%A4nValoilmi%C3%B6t/Tapaaminen2010
>
> Esitelmöitsijät voivat halutessaan ilmoittaa minulle vielä tarkan esitelmän otsikon, niin päivitän ne tuonne ohjelmaan.
>
> Onko perjantai-illan ohjelmalle toivomuksia? Ideoita otetaan vastaan, mutta jotain mukavaa on joka tapauksessa luvassa.
>
> Helsingin suunnasta tuleville tiedoksi, että Mäkelän Veikko tarvitsisi kyydin mielellään jo perjantaina. Meilatkaapa minulle tai Veikolle jos kimppakyyti sopisi suunnitelmiinne.
>
> t. Jari
>
> ps. ottakaa mukaanne hyviksi havaitsemianne havaitsemisen apuvälineitä! Yksinkertaisinkin idis voi olla muille arvokas. Muistuu mieleeni taannoin Luukkosen Ismon idea liimata laajakulmapeili metallisen pastillirasian kanteen, jossa se pysyy naarmuttomana. Katsellaan sitten yhdessä mitä kaikkea olette keksineet. :)
>
> --
> Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
> Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
> Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html
>

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)