Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari Luomanen (jari.luomanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.05.2010



Hyvää vapunpäivää kaikille jaostolaisille!

Tapaamisesta sen verran, että perjantaina tapahtuvaa aloitusta kohtaan on ollut sen verran mielenkiintoa, että kaiketi paikalle voi ilmaantua jo silloin eli 14.5. Riippuen väen määrästä järjestetään tutustumisen lisäksi tuolle illalle jotain mukavaa ohjelmaa, mutta pääpaino säilyy edelleen lauantaissa. Myös sunnuntai pidetään vielä mukana, jotta pitkänmatkalaisilla on mahdollisuus yöpyä. Eli lauantaina lähtevät siivoavat jälkensä silloin ja sunnuntaina lähtevät sitten omasta puolestaan loput.

Kuten olen jo aiemmin tainnut mainita, oma kevääni on ollut erittäin kiireinen (myytiin asunto, ostettiin asunto, remonttia ja muuttohässäkkää. Töissä iso projekti päättymässä jne). Lisäksi perhesyistä minun täytyy olla tapaamisessakin lähtövalmiudessa koko ajan, mutta Mäkelän Veikko on ystävällisesti lupautunut isännöimään menoa kanssani. Siinä tapauksessa, että joudun lähtemään kesken Veikko ottaa sitten ohjat käsiinsä. Eipä silti, tilaisuushan menee sujuvasti kun ruokailutkin jokainen hoitaa itse ja siististi ja varovasti (etenkin tulen kanssa) ollaan.

Perjantaina aloitusaika riippuu siitä, milloin minä tai Veikko ehdimme paikalle. Veikko tarvitsisi kyydin Hesan suunnalta, joten jos sieltä päin on tulijoita niin voisitte vaikka sopia kimppakyydistä. Veikko on niin pitkän linjan harrastaja, että matkalla varmasti riittää puhetta ilmakehän ilmiöistä ja avaruuden kohteista. :)

Toivottavasti olen muistanut vastata jokaiselle ilmoittautuneelle! Kaikille nukkumapaikkaa toistaiseksi tiedustelleille sellainen siis löytyy ja paikkoja on vielä. Nähdään Artjärvellä!

t. Jari

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)