Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari Luomanen (jari.luomanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.09.2009



No niin, pieni väliaikatiedotus: hain tänään postista 13kg:n ison paketin täynnä upeita jaostopaitoja! Ei mikään pieni satsi.

Avasin yhden pussin - siis oman paitani, paitapaino lähetti paidat yksittäispakattuna siisteihin suljettuihin muovitaskuihin - ja laatu on todella vakuuttava. Selvästi parempi kuin testipaidassani. Myös super premium -paidan kangas on tosi mukavan ja laadukkaan oloista. Parempaa kuin testipaidassa.

http://jari.pic.fi/kuvat/ilmakeha-l/kuusankoski/IMG_2423.jpg http://jari.pic.fi/kuvat/ilmakeha-l/kuusankoski/IMG_2424.jpg

Pieni mutta, paketissa ei tosiaan tullut vielä laskua, oli vain pakkausluettelo. Eiköhän lasku tässä piakkoin tule ja sitten lasken lopullisen hinnan paitaa kohti postikuluineen sekä lähetän välittömästi tilinumeron ja maksuohjeet. Vielä pitää siis malttaa hetki. Kiitoksia kaikille, jotka olisivat jo halunneet lähettää rahaa, mutta lasketaan tarkka hinta ensin sentilleen, niin saadaan kerralla maksu hoidettua sitten.

t. Jari

ps. Ursa Minorin aineistopäivä on huomenna ja lehteen on tulossa rautaista halotietoutta ja muuta mukavaa asiaa. Tilatkaa omanne jo tänään. Hintaahan julkaisulla ei ole nimeksikään, 15e per vuosi. Pyrin saamaan jaostomme palstat verkkoon mahdollisuuksien mukaan, mutta eihän se ole mitään verrattuna uunituoreeseen lehteen joka kopsahtaa postiluukuistanne ja -laatikkoihinne.
http://www.ursa.fi/ursa/umi/tilaa_umi.html. En muuten saa Umista mitään provikkaa (enkä paidoista...), vaikka sitä tässä kehua retostelen. Olen vain sen innokas lukija itsekin. :)

Pps. Edelleen tarkkana sumujen kanssa, niitä on nyt mukavasti öisin ja aamuisin. Kamerat valmiina siis. :)

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)