Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari Luomanen (jari.luomanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.09.2009



Tänään soittelivat paitapainosta ja kertoivat, että ensinnäkin meleerattu harmaa koossa XXL on tehtaaltakin loppu ja sitä saisi vasta kuukauden päästä. Minä despootin elkein totesin, että painetaan ne sitten tuhkan harmaana. Jos tämä on XXL-koon tilanneiden mielestä kehno juttu, niin täytyy järjestää teille meleerattujen harmaiden tilaus myöhemmin ja minä kaupittelen nuo tuhkan harmaat kavereille tai käytän itse jos joskus kasvan ulos XL-koosta. :) Itseasiassa pidän tuhkan harmaata erinomaisena värinä.

Toisekseen XS-kokoa ei kuulemma mallistossa ole, ja he suosittelivat sen korvaamista S:llä ennemminkin kuin seuraavalla lasten koolla. Niinpä annoin heidän painaa nuo paidat koossa S. Jos XS:n tilanneille koituu tästä harmia, niin voin sitten pitää nuokin pidat ja antaa tuttaville. Meilailkaapa minulle jos tarvetta on. Jos mitään ei kuulu, niin postitan nuo edellämainitut korvaavat vaihtoehdot automaattisesti. Melkoinen urakka siitä 55 paidan jakelusta tuleekin. Kaukaisimmat paidat lähetetään vallan eri mantereelle ja eteläiseen Eurooppaankin lähtee pari paitaa! Jaostolaiset valloittavat hitaasti, mutta varmasti maailmaa.

t. Jari

ps. Seuraavaan UMiin on tulossa Riikosen erinomaisen kutkuttava juttu eräästä viime talvena löydetystä uudesta halomuodosta simulaatioiden kera. Lisäksi mukana on asiaa yöpilvistä (Veikko) ja monesta muusta asiasta (allekirjoittanut). Tilaa omasi jo tänään! Jatkossakin pyrin nakittamaan kotimaisia asiantuntijoita heitä kiinnostavien aiheiden äärelle. Voimme olla onnekkaita, että kotimaastamme tällaisia ihmisiä löytyy ja että meillä on tällainen kanava arvokkaan infon jakamiseen. Kannustan ihan jokaista harrastajaa kirjoittamaan UMiin. Siis juuri sinuakin! Jos sinulla on mieleinen havainto, kertomus miten tulit aloittaneeksi harrastuksen tai vaikkapa juttua kommelluksista harrastuksen parissa niin meilaa rohkeasti minulle! Voidaan vaikka yhdessä ideoida juttua eteenpäin! Itsekin voisin joskus kynäillä siitä, kun joku soitti poliisit lamppumiehen perään.

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)