Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 16.08.2009



> Voisimme kenties tähdätä toukokuun loppupuoliskolle. Mukavaa!
> Odotellaan silti vielä lisää kommentteja.

Ei lainkaan mahdoton ajatus. Aiemmin keväällä taas on vaara osia kovin lähelle mahdollisia laitepäiviä ja tähtipäiviä. Vaikka nämä ei kovin isoa joukkoa ilmakehäporukasta koskettelisikaan,  niin on viisasta vähän koordinoida Ursan häppeninkejä keskenään. Saatetaan tarvita samoja resursseja..

Valoisa vuodenaika on ilmakehäporukalle siitä hyvää, että meillä ei niin suurta tarvetta yötaivaan kohteiden katseluun tapaamisessa, pikemmin hämärän ja valoisan ajan ilmiöitä.. Siksi meillä on kohtalaisen iso jatko mahdollisia aikoja käytössä.

Toukokuu/kesäkuun alku voisi olla mahdollinen. Toukokuussa on kaksi huomioitavaa seukaa: äitienpäivä (2. sunnuntai) on monelle poislaskuista ja koulujen loppuminen (kesäkuun eka vkonloppu) päättäjäisjuhlineen ei varmaan ole otollinen. Mutta väliin jää vielä vaihtoehtoja. Esimerkiksi helatorstai on kuun puolivälissä viikon äitienpäivän jälkeen. Monissa töissäkävijöillä on usein tapa ottaa seuraava perjantai vapaaksi. Tällöin on mahdollista lähteä liikkeelle jo aiemmin ehtiäkseen illaksi paikan päälle. Tosin pitkä viikonloppu saatetaan käyttää johonkin muuhunkin.

-VeikkoM-

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)