Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.08.2009



Jarille tuossa yksityisesti mailinkin.. Minusta ainakin voisi olla aika tapaamiselle, vaikka olisikin vain kansallisin voimin. Suurin osahan porukasta ei kansainvälisiin kokouksiin pääse.

Edelliset tapaamisemme ovat olleet 2006, 2002, 1999 ja 1995. Mahdoinkohan unohtaa vielä jonkun. Näistä 2002 Hajalassa Halikossa oli puhtaasti kansallinen, muulloin on ollut aina ulkomaisia vieraita (tai tapahtuma on järjestetty heidän vierailun ympärille).

Ajankohdan valinnassa kannattaa tosiaan välttää päällekkäisyydet. Uskon, että moni listalainen noteraa myös Cygnuksen tärkeäksi tapaamiseksi. Heittäisin Jarin ehdotuksien lisäksi mahdollisiksi vaihtoehdoiksi myös ihan kesäkuun alun (muutama edellisistä on ollut ihan kesän alussa) tai elokuun alun, jopa perseidien ajankohdan elokuun puolivälissä.

Mutta tässä on vielä aikaa pohdiskella, joskin syksy tulee ja tule aika laatia toimintasuunnitelmiakin.

-VeikkoM-

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)