Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: kankaro_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 07.08.2009



Kiitos kaikista korjausehdotuksista. Olen pyrkinyt tekemään muutokset heti, kunhan korjaus on myös muiden kannalta hyvä idea. Rekisteriseloste ainakin oli hyvä lisäys ja antaa sivustolle lainvoimaisen aseman.

Olisi mukava kuulla keskustelua myös itse havaintoon tarvittavista tiedoista? Havaitsijalle ainakin perustiedot, kuten päivämäärä ja mitä on nähty olisi vielä helppo syöttää.

Onko tutkinnallisesti mielekästä tallentaa esimerkiksi halomuodoista auringon ylä ja alapuolinen muoto erikseen, jos halon synty jääkidetasolla on sama molemmissa? Yleisin esimerkki voisi olla auringonpilari tai 22 asteen renkaan sivuava kaari. Entä sitten zeniitin ja horisontin ympäristön kaari, näiden yhdistäminen ainakin helpottaisi myös ulkomaisten havaitsijoiden mukaan liittymistä, kun samaa peruslomaketta voisi käyttää kaikille. Itse olen tämän yhdistämisen jo tehnyt, mutta onko joku vielä jaon puolesta?

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)