Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: kankaro_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 05.08.2009



Keskustelunavaus oli loistava, uusia käyttäjiä tuli sankoin joukoin mukaan www.havainto.net osoitteeseen. Mielestäni suomalainen havaintotoiminta olisi hyvä herättää menneiden vuosikymmenien tasalle. Yksi kynnystä madaltava keino olisi havaintojen raportoinnin helppous. Jollekkin se on soittaminen puhelimella jaostonvetäjälle, jollekin paperilomake, toiselle sähköposti jaostonvetäjälle, mutta omasta mielestäni helpoin on nettiraportointi.

Olen suunnitellyt jaostonvetäjille sopivia ylläpitotoimintoja ja raporttien tulosteita, joilla havaintojen haku, muokkaus ja analysointi on helpompaa.

Minusta on hienoa jos asioista voi puhua yleisellä tasolla, ilman että suuret nimet vaihtelevat keskenään salaisia viestejä.

Jostain syystä nämä suuret nimet edelleen epäröivät systeemin mahdollisuuksia toimia. Nyt Ursalla olisi kuitenkin ainutlaatuinen mahdollisuus saada tietokantaosaamista käyttöönsä, vieläpä tekijältä jolla on monipuolinen havaitsijakokemus.

Halohavaintojen syöttäminen ja julkinen näkyvyys on toiminut loistavasti jo neljänä vuonna peräkkäin. Mukana on myös Ursan halojaoston aloittama halohuhtikuu -projekti, jota havainto.net on jatkanut koska Ursalla sitä ei enää ole ollut.

Kiitos kaikista hyvistä vinkeistä ja viesteistä, kuulen mieluusti lisää asian tiimoilta, julkisesti ja yksityisesti.

Ystävällisin terveisin
Petteri Kankaro

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)