Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kai Hämäläinen (kai.o.hamalainen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 30.05.2009



Hei,

Espoon Bembölessäkin näkyi klo 10 ja näkyy nytkin ilmiselvä koivun siitepölykehä. Kaksinkertainen ja kirkkaudeltaan kolmonen. Ei voi välttyä ajatukselta, että tarvittinko ilmiön näkymiseen sopivat sääolosuhteet, sillä nythän on moneen viikkoon selkeästi erilainen sää kuin aiemmin (korkeapaine ja kesäisen lämmintä). Tuuli käy Etelä-Suomessa pohjoisen ja luoteen suunnasta. Tosin yhden tapauksen johdosta ei kannata liikaa teoretisoida, varsinkaan kun ei hirveästi muista aimpien vuosien keskusteluista.

Männä viikolla tein Espoo - Tampere - Vaasa -reissun ja aurinkoisesta säästä huolimatta mitään koivuun viittaavaa ei näkynyt missään vaiheessa.

-kh

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)