Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmo.moilanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 10.04.2009



Väkersin itselleni tuossa pienen "halomuistion" nettiin: http://78.46.108.111/~somerikk/halomuistio.php

Tuon juju on siinä että voin päivittää tuota suoraan kännykän webbiselaimella paikan päältä. Esimerkiksi kaikki 6.4. kirjaukset on tehty kännykällä.

Tuossa pitäisi olla kaikki tämän vuoden puolella tekemäni havainnot. Ei siis paljon mitään. Lisään vielä kun ehdin myös tulipallokameran kuvaamat kuuhalot tuonne.

Tämä on tällainen köyhän miehen versio ja teknisesti äärettömän yksinkertainen toteutus. Työn alla minulla on myös monipuolisempi havaintotietokanta havaintoja ja kuvia varten. Toivon saavani sen valmiiksi kesän aikana. Tulen ehkä yhdistämään tämän myös siihen "pro-versioon". Jos saan homman toimimaan hyvin niin voi olla että rakennan siitä havaintotietokannan johon muutkin voivat tallentaa havaintojaan.

Huomatkaa että kyseessä on väliaikainen nettiosoite. Poistamalla tuo "halomuistio.php" -lopusta avautuu minun kotisivut uudelta palvelimelta, mutta siellä ei ole vielä kaikkea koska uusi palvelin mahdollistaa tietokantoja ja muita nettisovelluksia joten tulen hyödyntämään niitä kun palauttelen vanhaa aineistoa nettiin. Toivon saavani kesäkuuksi selvitettyä domain osoiteeseeni liittyvän hässäkän tai hommaan kokonaan uuden osoitteen.

Jarmo

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)